06-14453614

Bijles Wiskunde

Waarschijnlijk zit je op school in een volle klas, waarin weinig persoonlijke aandacht is voor jou. Als je moeite hebt met wiskunde, heb je die aandacht wel nodig.  Daarmee kan wiskunde bijles je helpen. Ik geef één op één bijles, zodat je de volledige aandacht krijgt tijdens de les en we ons kunnen focussen op jouw knelpunten.

Goede, heldere uitleg

Tijdens de lessen op school krijg je uitleg over de stof en oefen je met deze stof. Bij het oefenen van de sommen in het boek is het vaak meteen duidelijk welk deel van de stof je moet gebruiken om de sommen op te lossen, deze is namelijk op de vorige pagina uitgelegd. Op de toets en later ook op het examen staan allerlei soorten vragen door elkaar. Tijdens de bijlessen help ik je met het begrijpen van de theorie en geef ik aan hoe je kunt onderzoeken welke oplossingsmethode je moet gebruiken. Tijdens het bespreken van sommen tijdens de lessen leg ik uit waarom een bepaalde oplossingsmethode van toepassing is. Zo gaan we samen aan de slag voor een goed punt voor wiskunde!

Wiskunde moet je doen

Veel leerlingen raken gedemotiveerd als wiskunde niet lukt en maken daardoor minder sommen. Logisch, je wilt graag resultaat van je werk zien. Ook wiskunde is een echt doe-vak. Vaardigheid krijg je vooral door te oefenen. Wiskunde bijles kan je hierbij helpen. Door het nemen van bijles krijg je meer grip op de theorie en lukken steeds meer sommen, wat je zelfvertrouwen en motivatie zal vergroten. Daarnaast kan een regelmatige bijles net de stok achter de deur zijn om de sommen ook daadwerkelijk te maken.

Opzet bijles wiskunde

Tijdens de wiskunde bijles gaan we werken aan de stof voor de komende toets. We zorgen dat je de theorie goed beheerst en oefenen sommen. Tegelijkertijd gaan we op zoek naar de knelpunten en gaan we hiermee aan de slag. Heb je bijvoorbeeld moeite met het omgaan met je rekenmachine? Mis je teveel kennis uit voorgaande jaren en loop je daardoor vast? Dan geven we daar tijdens de lessen extra aandacht aan, net zolang tot je het volledig onder de knie hebt. Zo help ik je met de komende toets en ondertussen werken we aan een stevige basis voor de rest van het schooljaar.

Bijlessen worden in principe één op één gegeven. Ze worden gegeven bij Mariska aan huis (Haammakerstraat 268 te Venray). Bijles is mogelijk overdag, ‘s avonds en in het weekend. De eerste les is een proefles. Tijdens deze bijles maken we kort kennis en gaan we aan de slag. Deze bijles is geheel vrijblijvend. Na deze bijles stellen we vast of ik je verder kan helpen. Het tarief van de proefles vind je onder het kopje ‘Tarieven

Bijles Wiskunde Foto

Voor wie is bijles wiskunde?

Ik geef wiskunde bijles aan VMBO, HAVO en VWO scholieren.

Ben je een mbo-. hbo of universitair student en ben je op zoek naar wiskunde bijles? In veel gevallen kan ik je helpen. Neem hiervoor contact met mij op en geef aan waar je bijles over wilt hebben. Ik zal dan aangeven of en waarmee ik je kan helpen.