Bijles in de exacte vakken

Bij Beta Bijles de Peel kun je terecht voor bijles in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en rekenen. De lessen worden in principe één op één gegeven. Ze worden gegeven bij Mariska aan huis (Haammakerstraat 268 te Venray) of online. Bijlessen kunnen zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend gegeven worden.

Proefles

Het is een grote stap om bijles te nemen. Je krijgt opeens één op één les van iemand die je niet kent. Daarnaast moet die persoon ook nog eens kunnen uitleggen op een manier die jij prettig vindt. Om deze stap wat kleiner te maken, bied ik een proefles aan. In deze les maken we kort kennis met elkaar en gaan we aan de slag. Zo leer je mij kennen en ik jou. Samen bespreken we wat jij nodig hebt om je  punten te verbeteren. Hierna gaan we aan de slag.  De proefles duurt 1 uur. Het tarief van de proefles vind je onder ‘Tarieven‘.

Inrichting van de lessen

We beginnen de les door te kijken hoe het is gegaan met de vakken sinds de vorige keer dat je les hebt gehad. Wat ging er goed? En waar liep je tegenaan? Aan de hand daarvan stellen we vast wat we in die les gaan bespreken. Aan het eind van de les kijken we wat je kunt doen om aan de slag te gaan met de stof die we in de bijles besproken hebben. Oefenen met wat je geleerd hebt, is belangrijk. Zorg er voor dat je er snel na de bijles mee aan de slag gaat. Zo zorg je ervoor dat de stof niet wegzakt.

Wil je meer informatie over de werkwijze van de bijles van een bepaald vak? Klik dan op een van de onderstaande links of neem contact met mij op.

Wiskunde

Natuurkunde

Scheikunde

Rekenen