Hier vind je reacties van andere leerlingen of hun ouders over mijn bijlessen. De bovenste reviews staan op Google. De onderste reviews zijn in het verleden achtergelaten op de website www.betabijlesdekempen.nl

Wil jij mij een review geven, dan kan dat via Google of stuur een e-mail naar mariska@betabijlesdepeel.nl

Beta Bijles de Peel
5.0
Based on 2 reviews
powered by Google
Jan Gerritsen
Jan Gerritsen
08:54 27 Jul 22
De bijlessen waren op maat en mijn zoon heeft prachtige resultaten behaald bij z'n eindexamen VWO. Hij heeft altijd op iedere vraag een duidelijke uitleg gekregen.
Inge van den Broek
Inge van den Broek
10:32 22 Jul 22
Uitstekende bijlessen, altijd bereikbaar voor vragen en hulp. En duidelijke gepersonaliseerde lessen die mij erg geholpen hebben door mijn middelbare schooltijd heen.
See All Reviews
js_loader

Ik heb dit jaar bijles gehad bij mevrouw Mariska. Echt fijne bijles docent. Mijn zus had ook bijles van haar gehad. Ik had eerst voor scheikunde bijles gevraagd, maar zij had ook mij gehulpt bij wiskunde en natuurkunde. Zij kan alle vragen beantwoorden en legt die ook goed uit. Zij neemt de tijd om alles goed uit te leggen en zorgt dat alles duidelijk is voor mij. Door haar ben ik geslaagd voor vwo.

Ian Lu

Na door omstandigheden een achterstand voor wiskunde b te hebben opgebouwd, ben ik bijlessen gaan volgen bij Mariska. Door de duidelijke en fijne uitleg heb ik binnen no-time de stof weer bij kunnen werken en een hele goede basis kunnen leggen. Hierdoor ben ik, met een prima punt voor wiskunde (!), geslaagd voor mijn vwo diploma dit jaar!

Ontzettend bedankt voor alle lessen, Mariska!

Janneke van Rooij

Ik heb iets meer dan een half jaar bijles gehad van Mariska. Vanaf het begin ging de bijles heel goed. Ik kreeg huiswerk mee wat ook veel heeft geholpen. 1 uur in de week was ruim voldoende voor mij. En ik heb nu twee goede cijfers behaald voor nask en wiskunde en ben geslaagd. Bedankt voor alle bijlessen.

Groetjes Britt B

Britt B

De afgelopen twee jaar heb ik bijles gehad bij bèta bijles de kempen. De bijlessen hebben mij erg goed geholpen. In het begin bereidde ik me niet zo goed voor voor de bijles maar ik merkte dat als ik goed voorbereid naar de bijles ging ik gericht vragen kon stellen over wat ik niet snapte, hierdoor ging er geen tijd verloren aan de stof die ik al snapte.
Het is fijn dat je de stof op een andere manier uitgelegd krijgt dan op school en dat je als je het na de eerste keer nog niet meteen snapt het gewoon opnieuw, op een andere manier, uitgelegd krijgt. Wat ik ook erg fijn vond is dat er ook bijlessen in de vakantie ingepland konden worden en dat ik altijd tussendoor een appje kon sturen als iets nog niet helemaal duidelijk was.
Mede dankzij de bijlessen die ik heb gehad stond ik op mijn eindlijst voor natuurkunde, wiskunde en scheikunde mooie voldoendes.

Pien

Dit jaar (HAVO 5) ben ik begonnen met de bijlessen van Mariska voor Wiskunde A. Ik heb wiskunde altijd al een heel moeilijk vak gevonden en ben nooit goed geweest met cijfers. Dit jaar was mijn eindexamenjaar en ik wilde graag slagen met een voldoende voor wiskunde.

De bijlessen hebben mij erg goed geholpen. Ik vond het heel fijn dat Mariska rustig en goed uitlegt. Verder heeft ze vaak tips die heel handig zijn voor je examen. Wanneer je iets niet begrijpt wil ze je het graag nog een keer uitleggen.

Als je de rekenmachine niet begrijpt zijn de bijlessen ook heel handig!

Rori

Afgelopen jaar heeft mijn dochter bijles gehad van Mariska. Ze is hierbij zeer goed geholpen. Een pluspunt is dat je niet over 1 vak vragen kan stellen, maar ook over de andere bèta vakken. Vooral vond mijn dochter het fijn dat ze rust uitstraalde en gestructureerd kon uitleggen. Als je iets niet begreep bleef ze het net zolang uitleggen totdat je het wel snapte. Uiteindelijk heeft ze met een 7,1 haar wiskunde B examen afgerond. Mariska is een aanrader voor bijles in alle bèta vakken.

José

Ik was een 5 havo studente en ik heb ongeveer 8 bijlessen gehad bij Mariska voor mijn wiskunde examen. Ik stond voor mijn examen een 5.0 en ik moest het naar een voldoende van maken i.v.m andere cijfers. Het leek in mijn ogen heel moeilijk om van wiskunde een 6.0 te maken maar het is me toch gelukt. Ik heb bij mijn wiskunde examen een 6,9 gehaald wat ik zonder de bijles van Mariska nooit zou lukken. Mariska heeft heel veel geduld legt alles heel structureel uit en heeft ook hele handige trucjes die ze nooit vertellen bij de normale wiskundeles in de klas daar ben ik Marariska heel dankbaar voor zo snapte ik niks van het hoofdstuk goniometrie maar heeft zij het mij wel kunnen uitleggen dat ik toen wel begreep zonder haar was dit nooit gelukt ben haar er heel dankbaar voor. Ook weet zij bij een wiskunde examen wat belangrijk is en wat niet. Zo kun je je precies focussen op wat belangrijk is voor je examen.

Kortom Mariska is zeker een aanrader voor bijlessen als je er voor je examen slecht voor staat; je hoeft dan niet meteen ‘de moed’ op te geven. Ze legt alles heel structureel uit, heeft handige ‘trucjes’ waar je echt wat aan hebt, legt alles nog een keer uit als je het nog steeds niet snapt en weet wat belangrijk is voor je examen en kan je daardoor heel fijn helpen.

Daniëlle Kerkhofs

Wij hebben onze zoon bijles laten volgen bij Mariska voor wiskunde, natuurkunde en scheikunde HAVO 5. Zonder die bijlessen had hij zijn diploma zeker niet gehaald, nu in een keer, zonder ook maar een onvoldoende op de eindlijst. Hij voelde zich altijd erg op zijn gemak bij de bijles.

Bedankt Mariska.

Ans

Vanaf het begin van mijn middelbare school- tijd was ik slecht in wiskunde. Ik ben begonnen op het vmbo en daarna ben ik naar havo gegaan. Op de havo werden mijn wiskunde cijfers alleen maar dramatischer, met de hakken over de sloot was ik over naar havo 5 en toen dacht ik; hier moet verandering in komen. Via een klasgenootje ben ik terecht gekomen bij Mariska. Door de hulp van Mariska is het gebleken dat ik helemaal niet slecht ben in dit vak, eigenlijk best wel een beetje goed! Door mij te helpen, uitleg te geven en te oefenen heb ik dankzij Mariska een dikke vette 7 op mijn diploma staan.

Renée

Mariska heeft mij echt door mijn 6e klas van het vwo gesleept wat betreft Natuurkunde. Ik was het jaar daarvoor gezakt en alleen maar onvoldoendes toen gehaald voor Natuurkunde. Ik ben naar Mariska gegaan en haalde alleen nog maar zevens en achten! Zeker een aanrader!!

Super bedankt voor het afgelopen jaar!

Jelka Fellinga

Mariska heeft mij m”n laatste jaar van de HAVO door natuurkunde gesleept. Door haar geduld en goede uitleg ben ik met een dikke voldoende geslaagd. Bedankt Mariska!

Adriënne

Ik heb dit jaar eindexamen gedaan en heb vooral in 5vwo bijles gehad van Mariska voor Natuurkunde.
Mariska is altijd erg geduldig, legt duidelijk uit en beantwoordt je vragen goed. Ze gaf mij altijd net het duwtje in de goede richting. Dit is uiteindelijk ook gebleken op mijn eindexamen. Ik ging in 4vwo over met een 5,9 gemiddeld voor Natuurkunde en heb voor mijn eindexamen een 8,0 gehaald en sta nu zelfs een 8 gemiddeld op mijn eindlijst.
Dit heb ik zeker te danken aan Mariska!

Anouk

Na een dramatische onvoldoende te hebben gehaald voor natuurkunde in de eerste toetsweek van het eindexamenjaar, besloot ik dat het tijd werd voor bijles. En wat heeft dit gigantisch geholpen!
Mariska kan iets op meerdere manieren uitleggen, en geeft altijd extra studiemateriaal, wat echt heel fijn is. Ze neemt de tijd om samen opdrachten te maken en geeft tips als je er niet uitkomt, waardoor je zelf toch de oplossing vind, zonder dat het nodig is om naar de antwoorden te kijken.
Ik ben met een voldoende voor natuurkunde geslaagd dit jaar, en dat had ik zonder de bijlessen nóóit gedaan. Super bedankt Mariska!

Loes 6VWO

Vorig jaar in Havo 4 begonnen met bijles wiskunde. Ik heb totaal geen aanleg voor wiskunde maar je moet er nu eenmaal eindexamen in doen. Mijn cijfer is toen gelukkig wat opgehaald maar dit eindexamenjaar heb ik een echte vooruitgang behaald (7,1 voor m’n 3e tentamen en een 6,8 voor m’n eindexamen). Mariska kan goed uitleggen en geeft veel meer voorbeelden en extra oefeningen m.b.t. de stof dan school doet. Ze geeft goede tips en aandachtspunten waar je goed op moet letten. Je moet er zelf natuurlijk ook veel tijd en werk insteken maar zonder de hulp van Mariska was het zeker niet gelukt om een DIKKE voldoende te halen.
Thanks Mariska.

Merlijn

Vorig jaar ben ik begonnen met de bijlessen van Mariska. Ik had bijles voor alle beta-vakken. Hier heb ik echt enorm veel aan gehad. Ik ben nu net geslaagd en ik weet eerlijk gezegd niet of het me was gelukt zonder de bijlessen van Mariska. Ze legt alles uit met goede voorbeelden, is heel duidelijk en geduldig. Wanneer je een manier niet snapt, haalt ze gewoon een andere manier tevoorschijn. Ook na de bijlessen helpt ze je met het zoeken van goed oefenmateriaal, ze is heel betrokken en weet altijd nog waar we de vorige bijles mee bezig zijn geweest. Bedankt voor alles Mariska.

Jaga

Ik heb enkele weken bijles genomen bij Mariska voor een wiskunde toets die verplicht was in mijn pre-master. De pre-master bestond uit een aantal zelfstudie modules en omdat wiskunde B voor mij geheel nieuwe stof was, heb ik een bijles docent gezocht en gevonden in Mariska! Ze heeft mij in ongeveer 10 lessen zoveel mogelijk uitgelegd waardoor het me gelukt is de toets in één keer te halen. Dit was zonder de bijlessen van Mariska zeker niet gelukt!

Ontzettend bedankt!

Marijke

hoi,

Heb een tijd geleden bijles wiskunde gehad en nu was het even afwachten of ik het zelf kon zonder hulp.
Wilde even laten weten dat het nu heel goed gaat, 8 gemiddeld!
Dankjewel voor de goede uitleg en geduld.

Grt. Kars

Kars

Hoi Mariska,

Ik weet dat ik érg laat ben maar nadat we bijles hadden gehad vroeg je of ik je mijn punt wilde doormailen, uit nieuwsgierigheid.
In de toetsweek was ik bloedzenuwachtig voor wiskunde en door de stress was m’n punt een 4,8 geworden. Nogal teleurstellend natuurlijk dus ik had het herkanst. Bij m’n herkansing was ik heel relaxed en toen had ik een 8,2! Echt een wonder! Nog bedankt dus! Ik dacht er net ineens aan dat ik helemaal vergeten was te mailen omdat deze toetsweek het weer verder gaat op hetzelfde onderwerp, en ik snap het heel goed omdat ik het vorige hoofdstuk zo goed begreep 🙂
Nogmaals bedankt dus!

Groetjes,
Valentine 6V wi A uit Eersel

Valentine 6V wi A uit Eersel

Ik ben een VWO 6 studente en ik heb al enige tijd bijles bij Mariska. Al een jaar of 2 heb ik les voor natuurkunde en ik heb er altijd erg veel aan gehad. Het is fijn dat Mariska flexibel is, zodat het meestal mogelijk is om nog een bijles te krijgen bijvoorbeeld de dag voor een toets. Ze heeft ook veel geduld en leg alles uit totdat je het snapt, altijd op een net iets andere manier. Verder doet ze veel voor je, maar verwacht wel wat terug. Als zij zich voor je inzet, moet jij dat natuurlijk ook!

Ik vind het altijd fijne bijlessen en heb erg veel aan Mariska te danken

Scholiere VWO 6